Kapat
Anasayfa
Kurumsal
Ürünler
Baharat Grubu
Fermente Ürünler
Dezenfekte
Yağlar Grubu
Turşu Grubu
Zeytin Grubu
Dondurulmuş Ürünler
Donduruluş Meyve
Dondurulmuş Sebze
Kurutulmuş Ürünler
Kurutulmuş Sebzeler
Kurutulmuş Meyveler
Fırında Kurutulmuş Domates
Güneşte Kurutulmuş Domates
Üretim
Üretim & Faaliyetler
Hasat Takvimi
Resim Galerisi
Kuru Domates Hakkında
İletişim
Hesabım
Giriş
Kayıt Ol
info@egsfood.com.tr
+
90 (532) 711 67 89
Giriş
Giriş
Kullanıcı Adı veya E-Mail
*
Şifre
*
Beni Hatırla
Şifremi Unuttum ?
Kayıt Ol
Anasayfa
Kurumsal
Ürünler
Baharat Grubu
Fermente Ürünler
Dezenfekte
Yağlar Grubu
Turşu Grubu
Zeytin Grubu
Dondurulmuş Ürünler
Donduruluş Meyve
Dondurulmuş Sebze
Kurutulmuş Ürünler
Kurutulmuş Sebzeler
Kurutulmuş Meyveler
Fırında Kurutulmuş Domates
Güneşte Kurutulmuş Domates
Üretim
Üretim & Faaliyetler
Hasat Takvimi
Resim Galerisi
Kuru Domates Hakkında
İletişim
Arama
Anasayfa
Üretim & Faaliyetler
Üretim & Faaliyetler
SERA
(Tohumdan fide üretimi)
EKİM
( Fidelerin sözleşmeli ekiminin yapılması)
TARLA TAKİP
(Sulama, ilaç, gübre kullanım kontrol)
HASAT
KURUTMA
(Güneşte tuzlu, kükürtlü ve organik domates kurutuluşu
SOĞUK HAVA DEPOLAMA
(Tüm kuru domateslerin ve hassas girdilerin soğuk ortamda muhafazası)
FERMANTASYON
(Sebzelerin sezon dışı kullanımları için uygun şartlarda fermente edilerek muhafazası)
İŞLETMEDE ÜRETİM
(Modern makine parkuru ile işletme sahasında kuru domates işleme, konserve, fermente üretim)
ANALİZ VE KONTROLLER
(İşletme içerisinde duyusal, fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizle kontrol–akredite dış laboratuvarlarla doğrulama)
AR &GE
(Yeni ürün ve üretim şartları araştırmaları)
DEPOLAMA ve YÜKLEME
(Hazır tüm ürünlerin uygun şartlarda muhafazası ve nakliye araçlarına sağlıklı yüklenmesi).
Translate »
WhatsApp Destek